BonGo Solar
BonGo Solar is een leverancier van zonnepanelen en is onderdeel van Koolen Industries Solar. Met hun snelle en professionele dienstverlening maken zij groene en duurzame energie voor iedereen toegankelijk. 

De vraag
Om een groter publiek te bereiken, ontstond de vraag om een herkenbare online aanwezigheid op verschillende platformen en manieren. Hierbij was er een grote rol weggelegd voor kennisdeling, aanwezigheid op sociale media en een algemene duidelijke (online) communicatie. 

Om hierin te voorzien werd er gebrainstormd en een contentplanning gemaakt waarin verschillende sociale media platformen werden opgenomen. Hiervoor werden bijpassende afbeeldingen ontworpen die in één oogopslag een herkenbare indruk achterlaten bij volgers. 

Het resultaat
Voor BonGo Solar werd het complete plaatje gemaakt waardoor de online aanwezigheid niet alleen toegenomen is maar ook de herkenbaarheid in de markt onderscheidend werd van de concurrentie. Een passende huisstijl, social media posts en een serie blogposts hebben ervoor gezorgd dat BonGo Solar op de kaart werd gezet als dé leverancier voor zonnepanelen.  

Leave a Reply

4 × vijf =