211012 10x meer leads dankzij je animatie linkpost

10x meer leads dankzij je animatie

Beeld valt meer op online. Dat is een feit. Zeker op platformen zoals Facebook. Met een goede animatie kun je dus niet alleen informatie overbrengen online, je kunt ook leads hiermee genereren. De animatie kan ervoor zorgen dat jij je als bedrijf kunt onderscheiden terwijl je helder en duidelijk je boodschap overbrengt in de vorm van een pakkend filmpje.

Een animatie valt op
Bij het scrollen in een tijdlijn zal een animatie er sneller uitspringen dan een gewone video. Een simpele instructievideo van je bedrijf heeft daardoor minder kans om bij een breder publiek terecht te komen dan een animatie. Hoe sprankelender deze animatie is gemaakt, hoe meer mensen geneigd zullen zijn te reageren op de video of het bericht te delen. Hierdoor vergroot je per direct het aantal leads.

Bouwen aan je merk
Een animatie geeft je tegelijkertijd de gelegenheid om aan jouw merk te bouwen. Als de kernwaardes en de boodschap van jouw bedrijf direct sterk naar voren komen, creëer je met de animatievideo niet alleen meer aandacht voor de video zelf, maar ook voor het merk dat jouw bedrijf is. 

Vergroot je zichtbaarheid
Door je animatievideo niet alleen op jouw eigen site, maar ook op Youtube te plaatsen, vergroot je de zichtbaarheid van deze video. Youtube is namelijk op het gebied van SEO een grote speler, iets wat vaak over het hoofd wordt gezien. Het zou dus zomaar kunnen dat de video via Youtube uiteindelijk meer bezoekers naar jouw site trekt dan wanneer mensen deze vanaf de site van jouw bedrijf zelf bekijken. 

Variatie in je online content
Content is enorm belangrijk voor de zichtbaarheid van je bedrijf. Maar als je alleen geschreven content plaatst, of alleen foto’s of video’s, dan wordt het al snel een grijze massa waar niets meer uit opvalt. Door geschreven content af te wisselen met (bewegend) beeld, hou je je online aanwezigheid divers en aantrekkelijk. 


Ook het maximale uit je marketing halen?
Wil je op de hoogte blijven van de beste marketingtips en strategische inzichten? Volg ons dan op FacebookInstagram of LinkedIn om zeker te weten dat je niks mist! En ben je benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen doen? Neem dan eens een kijkje bij onze services of bekijk ons werk.

Bij Creatieve Strategen denken we graag met je mee. Plan daarom een vrijblijvende brainstormsessie met ons in zodat we jouw marketing mogelijkheden kunnen bespreken!

2001 1047 admin

Leave a Reply

drie − 1 =