Een creatieve uitdaging? Die gaan we graag aan.

Veel
gestelde vragen

  • Ook voor een kortlopend project kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een flyer of het laten ontwerpen van een nieuwe website of het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. Uiteraard helpen wij je hier graag mee. En als dit project naar tevredenheid is afgerond, dan hopen we natuurlijk dat je ons ook in de toekomst weet te vinden.

  • Wij geloven niet in langlopende contracten. Wel in langlopende samenwerkingen. Kortgezegd komt het erop neer dat wij ons volledig inzetten om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

    Aangezien wij structureel gezien een maand vooruit werken, hanteren wij in de meeste gevallen een opzegtermijn van 6 weken. 

    Wat we in de praktijk echter merken is dat wij beschikken over een loyale klantgroep waarvan sommigen al sinds het begin in 2013 met ons samenwerken. 

  • Wij zijn een full service marketing- en reclamebureau. Daarmee zijn we het vaste adres voor al je marketingwensen. Dat betekent dat we alle diensten in de basis voor je kunnen regelen. Ben je op zoek naar specifieke dienst? Kijk dan even hier naar ons volledige aanbod.

  • Als partner staan wij aan je zijde en verzorgen wij in een vast ritme je marketingactiviteiten. Iedere maand delen wij nieuwe, frisse content en krachtige visuals voor je organisatie. Ook ontvang je iedere maand een analyse met de resultaten van deze acties. Door de samenwerking leren we jouw organisatie en de bijbehorende (marketing)behoeftes goed kennen. Zo worden wij een actief verlengstuk van je organisatie op marketinggebied dat precies weet hoe jouw toon gezet wordt.

  • Snelheid en de juiste timing is een van de belangrijkste aspecten binnen marketing. Daarom proberen we alles zo praktisch en efficiënt mogelijk aan te pakken. Dat wil zeggen dat we na akkoord direct aan de slag gaan en in de meeste gevallen al binnen 2 weken een compleet concept kunnen leveren.