211126 Blog 10x meer leads via LinkedIn Advertenties linkpost

10x meer leads via LinkedIn Advertenties

LinkedIn is hét platform waar je als bedrijf veel terrein kunt winnen. Niet alleen voor het krijgen van meer naamsbekendheid, maar zeker ook voor het contact met je doelgroep is LinkedIn een perfect platform. Dus wil jij 10 keer zo veel leads binnen halen? Ga dan aan de slag met LinkedIn Advertenties.

Perfect afgestemd

Het fijne aan LinkedIn Advertenties is dat je ze precies kunt afstemmen op jouw ideale doelgroep. LinkedIn heeft namelijk verschillende functies waarmee je tot op de millimeter nauwkeurig kunt bepalen wie jouw advertentie te zien krijgt. Zo zorg je dus van meet af aan voor maximaal succes van jouw advertentie. 

Meerdere vormen mogelijk

Daarnaast biedt LinkedIn Advertenties verschillende vormen van een advertentie. Niet alleen kun je op potentiële leads hun feed verschijnen maar kun je ook direct contact opnemen met goede leads dankzij sponsored messaging. 

Directe follow-up mogelijk

Wie dagelijks tijd in het creëren van leads steekt, ziet niet alleen het eigen LinkedIn netwerk in een rap tempo groeien, maar heeft ook de mogelijkheid om direct contact te leggen met mogelijk nieuwe contacten en leads. Door dagelijks een persoonlijke update te plaatsen, zoals het delen van een nieuwtje of interessant artikel, bouw je een sterkere band op met je netwerk en dus met potentiële leads. Let er hierbij wel op dat je daadwerkelijke waarde hangt aan je updates en dat het geen salespitch wordt.

Optimaliseer je profiel

Als je advertenties gaat uitzetten, wil je natuurlijk dat mensen direct antwoord krijgen op hun vragen zodra ze op je bedrijfsprofiel terechtkomen. Zorg daarom dat je dit profiel geoptimaliseerd hebt waarin dat je antwoord geeft op de meest prangende vragen die een klant kan hebben. Denk hierbij aan: wat lost jouw bedrijf voor een klant op? Welke successen heb je behaald? Voor wie is jouw dienst/product uitermate geschikt? Door hier antwoord op te geven, vervul je een hulpvraag van een potentiële klant. 


Ook het maximale uit je marketing halen?
Wil je op de hoogte blijven van de beste marketingtips en strategische inzichten? Volg ons dan op FacebookInstagram of LinkedIn om zeker te weten dat je niks mist! En ben je benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen doen? Neem dan eens een kijkje bij onze services of bekijk ons werk.

Bij Creatieve Strategen denken we graag met je mee. Plan daarom een vrijblijvende brainstormsessie met ons in zodat we jouw marketing mogelijkheden kunnen bespreken!

2001 1047 admin

Leave a Reply

acht + twaalf =