220208 CS Blog 3 tips voor meer bezoekers op je website linkpost

3 tips voor meer bezoekers op je website

De website van jouw bedrijf is hét digitale visitekaartje. Hier komen mensen terecht die nieuwsgierig zijn naar jouw product of dienst. Het is belangrijk dat deze website goed in elkaar steekt maar ook dat er genoeg bezoekers naartoe geloodst worden. Met deze 3 tips voor meer bezoekers op je website behaal je direct resultaat. 

Begin een blog
Een blog is de perfecte aanvulling voor elke website en kent meerdere voordelen. In een blog kun je bijvoorbeeld informatie delen die jou wegzet als expert van een onderwerp. Ook kun je deze plek gebruiken om mensen te inspireren. Wat maakt jouw dienst/product allemaal mogelijk? In een blog vertel je er uitgebreid over. Daarnaast helpen deze blogs bij het verbeteren van de vindbaarheid van je website. Door blogs af te stemmen op SEO-zoekwoorden (Search Engine Optimization), komt jouw website hoger in de zoekresultaten van Google terecht. 

Maak een FAQ
Een andere manier om hoger te scoren op Google, is door het hebben van een FAQ op je website. Als jij een dienst of product verkoopt, krijg je ongetwijfeld veel vragen van klanten hierover. Door antwoorden te bieden, trek je mensen met diezelfde vragen via Google naar jouw website. Zo laat je zien dat jij een betrouwbare informatiebron bent en weten mensen je te vinden. 

Sociale media
Aanwezigheid op sociale media is niet alleen belangrijk voor de bekendheid van jouw bedrijf, het is ook een uitstekende manier om meer bezoekers naar je website te trekken. Op sociale media kun je bijvoorbeeld de blogs delen met een link naar jouw site maar je kunt ook adverteren met slimme weggevertjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van het aanmelden voor jouw nieuwsbrief, het downloaden van een gratis e-book of whitepaper of het volgen van een webinar? Sociale media, het succes van je website en leadgeneratie gaan hand in hand samen.

2001 1047 admin

Leave a Reply

twee + vijf =