221010 cs blog allroundmarketing v1 website

6 sales- en marketingtools die je werk makkelijker maken

Als professional ben je altijd op zoek naar manieren om je werk te verbeteren. Daar hoort het makkelijker maken van je werk ook bij. Tools die je hierin ondersteunen en bepaalde taken uit handen nemen, zijn een grote uitkomst. Daarom hebben we zes tools voor je verzameld die jouw marketing en sales werk makkelijker maken. 

LiveChat
Je klanten zijn het allerbelangrijkste en om hun tevreden te houden, heb je natuurlijk een goede klantenservice nodig. Een tool als LiveChat is dan een ideale uitkomst. Hiermee kun je niet alleen vragen van klanten beantwoorden maar direct snelle oplossingen bieden waardoor ze sneller tot de aankoop van een product of dienst overgaan. Meer informatie.

PipeDrive
Een CRM wordt binnen een bedrijf vaak alleen vanuit praktische redenen ingezet terwijl je er eigenlijk zoveel meer mee kunt. Door de data van je klanten slim te gebruiken, kun je het inzetten als de ultieme ondersteunende sales tool. Met PipeDrive creëer je een salestrechter die je vervolgens helpt om data te analyseren en je groei te optimaliseren. Meer informatie.

Jotforms
Een afspraak maken? Een vraag stellen? Je aanmelden voor een downloadable: het gaat allemaal via formulieren op je website. Hoe overzichtelijker en simpeler deze formulieren zijn, hoe lager de drempel voor een klant om het betreffende formulier in te vullen. Met Jotforms kun je niet alleen de formulieren bouwen die je nodig hebt, maar integreer je ze ook eenvoudig met andere zakelijke applicaties waardoor je er zelfs betalingen mee kunt afhandelen. Meer informatie.

Scaleo
Data driven marketing: dat is waar Scaleo op inspeelt. Deze tool helpt je met het verzamelen, analyseren en optimaliseren van je affiliate marketing. In het dashboard zie je alle belangrijke informatie zoals click rates en conversies. Alle data wordt gecombineerd in overzichtelijke rapportages zodat je direct weet waar nog onbenutte kansen liggen. Meer informatie.

ChatBot
Een handige en automatische manier om klanten direct te woord te staan, is met een AI ChatBot op je website. Deze tool laat je een chatbot aan je website toevoegen zonder dat hier codering voor nodig is. Hiermee kun je de ervaring van een klant volledig personaliseren en het stellen van vragen en doen van aankopen een stuk makkelijker maken. Meer informatie.

ExpertSlide
Een goede presentatie over een onderwerp is netjes, verzorgd en duidelijk. ExpertSlides helpt je om je PowerPoint presentaties om te toveren in ware kunstwerkjes, zonder dat je hier zelf een expert voor hoeft te zijn. Met handige voorgemaakte templates hoef jij alleen nog maar zelf de content toe te voegen en je bent klaar om de beste presentatie ooit te geven. Meer informatie.

2501 1310 admin

Leave a Reply

negen − drie =