shutterstock 1420363541 1200x800 1

Anderen volgen de trend, jij verslaat de trend!

Wanneer je om je heen kijkt en je gaat verdiepen in de online strategie van organisaties, valt je ongetwijfeld op dat veel organisaties aan het begin of het einde van het jaar een artikel over marketingtrends hebben gelezen en deze vervolgens blindelings volgen. Er vanuit gaande dat deze trends, die voor anderen kennelijk werken, ook voor hen zullen werken. Aangezien jij dit artikel aan het lezen bent en tot het einde van de eerste alinea bent gekomen, gaan we er vanuit dat dit niet voor jou geldt. Waar anderen de trend volgen, wil jij de trend verslaan! Let’s break the trend together!

Waarom zou je immers de trend blindelings volgen als je, op basis van de data die jouw klanten, volgers en prospects achterlaten, je eigen koers kunt bepalen die specifiek is geënt op de vraag en interesse van jouw doelgroep. Onverwachte inzichten, aan de hand van reacties, zoekacties en klikgedrag (buiten de trends en bewandelde paden) geven jou het grootste voordeel ten opzichten van je concurrent en zorgen tegelijkertijd voor nog meer winst en een betere dienstverlening!

De inzichten die wij vergaren zijn afkomstig van jouw bezoekers, volgers en klanten, dus deze zijn specifiek op jouw organisatie en diensten van toepassing. Dankzij Smart Marketingdata weet je precies welke soort content goed scoort bij je doelgroep. Lezen zij vooral veel tips vanuit de branche of zijn ze vooral geïnteresseerd in recente klantcases? Speel hierop in, pas je hier eventueel op aan en de beloningen zijn voor jou!

Klik hier en neem contact met ons op. Dan breken we samen de trend!

1200 800 admin