Social media marketing bureau - Creatieve Strategen

De 8 beste marketingtools van 2023

Als je marketing inzet voor je organisatie, kun je er natuurlijk voor kiezen om alles handmatig in te voeren. Dan wordt het echter al snel een dagtaak waardoor je niet meer aan andere belangrijke zaken toekomt. Gelukkig zijn er een hoop tools op de markt om je te helpen met het (gedeeltelijk) automatiseren van je marketinguitingen. 

GetResponse
GetResponse richt zich voornamelijk op e-mailmarketing. Met behulp van deze tool kun je de mooiste e-mails opzetten en een nauwkeurige funnel opstellen die ervoor zorgt dat jouw klanten het juiste bericht op het juiste moment krijgen. Deze e-mails kun je natuurlijk helemaal afstemmen op jouw eigen huisstijl zodat je niet alleen een pakkende binnenkomer hebt maar ook direct herkenbaar bent. Daarnaast kun je met GetResponse ook nog een hoop andere dingen, zoals het bouwen van een website en landingspagina’s. Meer info. 

LiveChat
Een goede klantenservice is een van de belangrijkste onderdelen van een goed draaiende organisatie. Je wil je klanten natuurlijk zo tevreden mogelijk houden. Je kunt dan gebruikmaken van de LiveChat tool. Hiermee kun je niet alleen contact houden met klanten via chat, en zo hun meest dringende vragen direct beantwoorden, maar je kunt deze dienstverlening ook uitbreiden naar het aanbieden van (alternatieve) producten of diensten waardoor ze sneller tot de aankoop hiervan zullen overgaan. Meer info.

MailerLite
Ook MailerLite is een e-mailmarketing tool. Deze richt zich volledig op een simpele interface maar met genoeg functies om aan al jouw e-mailmarketing behoeftes te kunnen voldoen. In deze tool bouw je met gemak eigen websites en maak je aanmeldformulieren. Daarnaast biedt MailerLite ook de mogelijkheid tot een betaald abonnement op je nieuwsbrief. Met een van de vele templates zorg je ervoor dat al jouw e-mailmarketing herkenbaar en stijlvol is zonder dat je er zelf uren mee aan de slag hoeft te gaan. Meer info.

ChatBot
Naast direct klantcontact, mag ook een ChatBot niet ontbreken op de website van jouw organisatie, bedrijf of winkel. Dit is een handige, en daarnaast automatische, manier om klanten te woord te staan. Met een goed ingerichte chatbot kun je namelijk al veel vragen van klanten beantwoorden, zonder dat hier mankracht voor nodig is. Het fijne aan deze tool is dat je hem volledig kunt personaliseren en vervolgens aan je website toe kunt voegen, zonder dat hier speciale codering voor nodig is. Meer info.

Expertslides
Maak je vaker presentaties voor klanten om nieuwe plannen voor te leggen? Dan helpt ExpertSlides je om deze verzorgd en aantrekkelijk te maken. Met een van de vele templates tover jij jouw presentatie binnen een mum van tijd om tot een professioneel ogend geheel. Jij hoeft enkel zelf nog de inhoud toe te voegen en je bent direct klaar om aan de slag te gaan! Meer info.

Scaleo
Data driven marketing: dat is waar Scaleo op inspeelt. Deze tool helpt je met het verzamelen, analyseren en optimaliseren van je affiliate marketing. In het dashboard zie je alle belangrijke informatie zoals click rates en conversies. Alle data wordt gecombineerd in overzichtelijke rapportages zodat je direct weet waar nog onbenutte kansen liggen. Meer info

Ad.Creative.AI
Ben jij ook altijd uren bezig met het bedenken en instellen van advertenties? Dan is Ad Creative dé slimme tool voor jou. Deze AI tool maakt namelijk op basis van jouw input een geheel unieke advertentie. Zo kun je meters maken voor jouw organisatie zonder dat je uren hoeft te brainstormen over unieke content. Ad Creative maakt deze gewoon zelf! Meer info.

Monday.com
Een essentieel onderdeel van goede marketing is een goede planning. Je moet ten slotte altijd bijhouden hoeveel content je nog op de plank hebt liggen en wie ermee aan de slag gaat. Monday is dé ideale planningstool om hiervoor te gebruiken. Van algemene projecten tot afzonderlijke taken: in Monday houd je altijd het overzicht. Meer info.

1350 707 admin

Leave a Reply

zeven − een =