Monday.com

De ultieme planning tool voor elke marketeer

Social posts die geplaatst moeten worden, brainstorms die moeten worden ingepland en advertenties die nog bedacht en geschreven moeten worden: als marketeer hou je een hoop balletjes tegelijk in de lucht. Een goede planning is essentieel om ervoor te zorgen dat jij de controle behoudt op alle projecten. Gelukkig zijn er allerlei tools beschikbaar die het plannen niet alleen overzichtelijk houden maar het ook makkelijker maken.

Een van de meest uitgebreide en overzichtelijke planningstools is Monday. Binnen Monday kun je een hoop regelen en bijhouden. Denk aan project- en taakbeheer, het bijhouden van de werkcapaciteit van je collega’s en het beheren van klantprojecten. Vervolgens vallen al deze processen binnen één werkruimte zodat je altijd en overal inzicht hebt in de voortgang van dingen. 

Vastgelegd tot in het kleinste detail
In Monday kun je alles tot in het kleinste detail vastleggen. Je begint met het plannen door een bord aan te maken per project. Hier kun je vervolgens kolommen aan toevoegen zoals werknemers die ermee aan de slag gaan, deadlines, statuskenmerken en tags. 

Je kunt helemaal zelf bepalen hoeveel je wil vastleggen. Als je aan grote projecten werkt, kan het handig zijn om verschillende statuskenmerken toe te voegen waarbij je bijvoorbeeld aangeeft welke taken prioriteiten hebben en of ze al in behandeling genomen zijn. 

Visueel inzichtelijk
Je kunt niet alleen elke afzonderlijke taak in Monday invoeren, maar deze ook op verschillende manieren visueel inzichtelijk maken. Zo kun niet alleen de taken in lijstjes bijhouden, maar ook in belastbaarheid weergeven wie het druk heeft en wie niet. 

Samenwerken
Daarnaast kun je makkelijk collega’s taggen in berichten waardoor je bijvoorbeeld makkelijker samenwerkt en feedback deelt. Of je gebruikt de directe Zoom integratie waardoor je snel een meeting start met collega’s. 

Ook kun je allerlei andere tools waar je gebruik van maakt koppelen aan Monday. Denk bijvoorbeeld aan Gmail, Mailchimp, Slack of Google Calender. Alle belangrijke informatie uit deze applicaties kan worden geïntegreerd in Monday. 

Geautomatiseerd
Ook is het mogelijk om bepaalde processen te automatiseren, zodat je zeker weet dat alle workflows goed worden doorlopen en je natuurlijk tijd bespaart. Zo kun je inregelen dat wanneer een status van een project verandert, dit automatisch naar een andere map of omgeving wordt verplaatst voor de volgende actie. 

Met Monday hou je dus overzicht op al je projecten én kun je makkelijk met collega’s samenwerken, waar ter wereld deze zich ook bevinden. Meer informatie.

1500 785 admin

Leave a Reply

drie × een =