shutterstock 671859313

De volgers van je LinkedIn bedrijfspagina uitbreiden

Als je regelmatig posts op je LinkedIn bedrijfspagina plaatst, dan wil je natuurlijk dat deze door zo veel mogelijk mensen worden gezien. Een manier om het bereik van je LinkedIn bedrijfspagina te vergroten, is om je netwerk uit te nodigen deze pagina te volgen.

Let op dit kan alleen via een desktop. Op mobiel is deze optie nog niet mogelijk. 

Stap 1: het beheren van de bedrijfspagina
Om je netwerk uit te nodigen je bedrijfspagina te volgen, moet je de beheerder van deze pagina zijn. Jouw persoonlijke netwerk kan vervolgens uitgenodigd worden om de pagina te volgen. Hoe meer beheerders er dus van een pagina zijn, hoe groter de bron van het persoonlijke netwerk. 

LinkedIn connecties
(De optie om connecties uit te nodigen vind je op de bedrijfspagina aan de rechterkant. Zie blauwe vlak)

Stap 2: credits om mensen uit te nodigen
Elke bedrijfspagina krijgt maandelijks een aantal credits van LinkedIn die je kunt besteden om je persoonlijke netwerk uit te nodigen. Met 250 credits kun je dus 250 mensen uitnodigen je pagina te volgen. Voor elke connectie die dit verzoek accepteert, krijg je een credit terug. 

Stap 3: connecties selecteren
Je kunt natuurlijk direct alle credits opgebruiken door iedereen in je netwerk uit te nodigen. Maar om het bereik van je bedrijfspagina gericht te vergroten, is het beter om selectief te zijn met de mensen die je hiervoor uitkiest. Niet iedereen zal in de bedrijfspagina geïnteresseerd zijn. Ga hier zorgvuldig mee om om een zo groot mogelijk succes te behalen. Zodra iemand die je uitnodigt de bedrijfspagina gaat volgen ontvang je de credit terug die je daarna voor andere connectie zou kunnen gebruiken.

2000 1333 admin

Leave a Reply

14 − vier =