210305 cs socialmedia meetjesper v0.1.1 1 facebook 1200x800 1

Even voorstellen: Jesper Habraken

De ervaringen tijdens mijn vele reizen en het wonen en werken in het verre buitenland, dragen bij als een bron van creativiteit en ideeën voor projecten. Hetgeen mij passioneert is, alles wat het begin van een nieuw avontuur is. Ik ben getrouwd met een Mexicaanse en net vader geworden van een gezonde, sterke en knappe zoon!

Wat kom je doen?
Mijn functie is Concept & Copy, het is het mijn taak om de kloof tussen klanten en bedrijven te dichten met strategische opvallende en effectieve campagnes.

Waarom heb je voor Creatieve Strategen gekozen?
Creatieve Strategen is een marketingbureau dat er voor mij direct uitsprong. Ik wist al dat ik mij verder wilde ontwikkelen in marketing voor bedrijven, maar waar precies was nog de vraag. Die keuze werd makkelijk toen Creatieve Strategen op mijn pad kwam, een bedrijf dat integriteit toont door te doen wat ze zeggen. Ik ben trots dat ik onderdeel mag zijn van een bedrijf dat harder groeit dan bamboe, dankzij haar brullende campagnes en constante inzet en investering in marketingstrategieën, innovatie, creatieve concepten en unieke en opvallende grafische ontwerpen.

Wat zie je als de grootste ontwikkeling op gebied van marketing?
Marketing is en zal altijd de communicatie van bedrijven zijn. We moeten, met een wereld die razendsnel veranderd, voorsprong creëren door problemen om te toveren tot kansen. De principes van visual thinking en visuele communicatie bieden een oplossing voor de huidige restricties van COVID-19. Zo staat de wereld nooit stil en hoeft jouw marketing ook niet te stoppen, zolang je de juiste tools gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een ontwerp die op een vermakelijke manier een verhaal vertelt of korte animaties/video’s waarin je op een simpele manier een situatie kan laten zien waarin jouw dienst de oplossing is.


Wil je op de hoogte blijven van de beste marketingtips en strategische inzichten?
Volg ons dan op FacebookInstagram of LinkedIn om zeker te weten dat je niks mist!

Bij Creatieve Strategen denken we graag met je mee. Plan daarom een vrijblijvende brainstormsessie met ons in zodat we jouw marketing mogelijkheden kunnen bespreken!

1200 800 admin