221010 cs blog allroundmarketing v1 website

Geen half werk: het belang van het complete marketingplaatje

Marketing is een breed begrip. Het kan slaan op het plaatsen van advertenties maar ook op het schrijven van blogs of het ontwerpen van een huisstijl. Wanneer je voor de impact die je maakt een ideale situatie wil creëren, is het belangrijk dat alle marketingdisciplines met elkaar samenwerken en elkaar versterken. 

Blogs, sociale media, een herkenbare huisstijl, SEO, SEA en een goed werkende en aantrekkelijke website: er is een hoop waar je rekening mee moet houden als je begint met marketing. De kracht van al deze disciplines is dat wanneer ze samenwerken, je een compleet plaatje kunt schetsen. 

Samenwerken
Stel je hebt een blog geschreven en je wil deze onder de aandacht brengen. Dan heb je verschillende dingen nodig: ten eerste moet de blog voorzien zijn van afbeeldingen die aansluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf. Daarnaast wil je deze blog plaatsen op sociale media, waarvoor je ook een tekst nodig hebt. Misschien wil je deze post ook wel adverteren; ook dat is weer een vak apart. Uiteindelijk werken alle verschillende marketingdisciplines samen om jouw blog een maximale impact te laten maken. Dit geldt natuurlijk ook wanneer je bijvoorbeeld een nieuwsbrief de deur uit wil doen of juist een nieuwe website wil maken voor je bedrijf. 

Een allround marketeer kan vervolgens alle resultaten analyseren en toekomstige marketinguitingen hierop aanpassen, zodat je altijd een optimaal publiek bereikt. 

Ook het maximale uit je marketing halen?
Bij Creatieve Strategen denken we graag met je mee. Plan daarom een vrijblijvende brainstormsessie met ons in zodat we jouw marketing mogelijkheden kunnen bespreken!

2501 1310 admin

Leave a Reply

negen + zeventien =