210929 Blog Het belang van content voor de vindbaarheid van je website linkpost

Het belang van content voor de vindbaarheid van je website

Dan is het belangrijk dat je jouw website optimaliseert voor Google. Dit doe je door goede content te plaatsen op jouw site. Dit helpt namelijk onder andere om je website vindbaar te maken met behulp van SEO-zoekwoorden maar ook om jezelf te profileren als expert van een onderwerp. En ook dan weten mensen je te vinden!

Verbeter je vindbaarheid
Zoals je misschien al weet, kun je je vindbaarheid in de zoekmachines verbeteren door jouw website SEO-proof te maken. Hierbij schrijf je teksten waarin bepaalde zoekwoorden verwerkt zijn zodat mensen direct op jouw site terechtkomen als ze op dat specifieke zoekwoord zoeken. Door per blog of post op één zoekwoord te focussen dat relevant is voor jouw bedrijf, kun je je bereik op een organische manier vergroten.

Leer Google kennen
Als je op bovenstaande manier je vindbaarheid gaat vergroten, is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste regels van Google. Zo straft Google het bijvoorbeeld af als je te vaak achter elkaar hetzelfde zoekwoord gebruikt. Als dit gebeurt, wordt jouw site bijna helemaal niet getoond in de zoekresultaten, en zeker niet op de eerste pagina. Ga dus verstandig om met het gebruik van je zoekwoorden.

Werk aan je online aanwezigheid
Door regelmatig blogs of andere posts op je website te zetten en deze te delen via sociale media, werk je aan je online aanwezigheid. Een consistente online aanwezigheid zorgt ervoor dat je jezelf in de kijker speelt en dat mensen je sneller weten te vinden. Tenslotte weten ze dat jij regelmatig schrijft over interessante en relevante onderwerpen.

Ook het maximale uit je marketing halen?
Wil je op de hoogte blijven van de beste marketingtips en strategische inzichten? Volg ons dan op Facebook, Instagram of LinkedIn om zeker te weten dat je niks mist! En ben je benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen doen? Neem dan eens een kijkje bij onze services of bekijk ons werk.

Bij Creatieve Strategen denken we graag met je mee. Plan daarom een vrijblijvende brainstormsessie met ons in zodat we jouw marketing mogelijkheden kunnen bespreken!

2001 1047 admin

Leave a Reply

5 − twee =