shutterstock 326734766 1

Het belang van marketingdata

Velen van jullie zijn wellicht bekend met de epische film Limitless met acteur Bradley Cooper in de hoofdrol. In deze film raakt een in verval geraakte schrijver per toeval bekend met een pil die ervoor zorgt dat je niet enkel toegang hebt tot de (voor de meeste van ons) gebruikelijke 20% van je hersenen, maar de volle 100% optimaal kunt gebruiken. Op deze manier rondt hij zijn boek binnen een dag af, leert hij een taal in enkele uren en kan hij wiskundige algoritmes gebruiken om in korte tijd veel geld te verdienen op de Amerikaanse beurs.

Na het zien van deze film hoopt iedereen dat zij over zo’n pil zouden beschikken die hen inzicht geeft en de mogelijkheid om vrijwel alles van tevoren te weten en hier optimaal op in te kunnen spelen. Wij willen niet beweren dat wij over een dergelijke pil beschikken, die we je graag aan zouden bieden (we zijn natuurlijk ook niet uit op problemen met volksgezondheid), maar nagenoeg dezelfde effecten en inzichten kunnen wij je bieden met onze Creatieve Leadgeneratie.

Heb jij er weleens over nagedacht hoe gemakkelijk het is om nieuwe klanten te maken en je winst aanzienlijk te vergroten als je bij voorbaat al weet waar je prospect, of degene met wie je een afspraak hebt, in is geïnteresseerd en welke problemen bij hem/haar spelen? Wanneer iemand je website bezoekt, je nieuwsbrief leest of reageert op een mail die je hem/haar persoonlijk hebt toegezonden, laat deze persoon data achter. Wij zetten deze data om in interesseprofielen, waardoor je exact weet wie in welke informatie geïnteresseerd is en met welke problemen hij/zij kampt. Vervolgens is het een kwestie van contact opnemen en hen hierover informeren middels een afspraak, waarna je hun vraag met jouw product of dienst beantwoordt.

Onze “pil” bestaat uit drie bijwerkingen;
1. Een voorsprong op je concurrenten door heldere data-informatie
2. Inzichten in je klanten door interesseprofielen
3. Informatie en inzichten waarmee je eenvoudig meer winst kan maken

Heb je vragen over deze methode of ben je benieuwd hoe Creatieve Strategen je kunnen helpen met het verzamelen, ordenen en omzetten van jouw data in meer klanten en winst?
Neem dan direct contact met ons op en we schrijven met plezier een recept voor je uit!

2000 1333 admin