220112 Blog Het vergoten van je naamsbekendheid via LinkedIn campagnes linkpost 1

Het vergroten van je naamsbekendheid via LinkedIn

LinkedIn is een ideaal platform om naamsbekendheid te verwerven voor bedrijven. Dit heeft namelijk meerdere voordelen: van het converteren van klanten tot het aantrekken van nieuwe werknemers, een solide aanwezigheid op LinkedIn met de juiste campagnes werkt in het voordeel van elk bedrijf. 

Van de jongste deelnemers op de arbeidsmarkt tot de gevestigde orde: LinkedIn is in Nederland het populairste platform voor professionals. Werkzoekenden plaatsen hier hun beschikbaarheid op en voor bedrijven is dit ook een plek voor kennisdeling. Een goed opgezette LinkedIn campagne, kan wonderen doen voor je naamsbekendheid en jouw bedrijf of organisatie bij een zeer brede doelgroep in de kijker spelen. 

Afstemmen op de doelgroep
Met gesponsorde content kun je op LinkedIn in één klap jouw ideale doelgroep bereiken. Ook als je verschillende doelgroepen hebt, kun je je advertentie hierop afstemmen. Door dit gebruikersprofiel vooraf zo goed mogelijk te bepalen, komt jouw advertentie terecht bij mensen die hier ook daadwerkelijk interesse in zullen hebben. Hiermee bereik je dus een geheel nieuwe groep mensen die jouw bedrijfspagina aan de hand van deze content kunnen gaan volgen. 

Opvallen en blijven hangen
Het is daarom belangrijk om op een goede manier op te vallen met je LinkedIn campagne. Hiervoor kun je verschillende vormen gebruiken. Kies een afbeelding met een stukje tekst, of laat meer afbeeldingen zien in een carrousel. Als jouw content creatief, opvallend en informatief is, zal deze niet alleen op de feed van jouw doelgroep belanden, maar ook gedeeld en geliked worden door deze gebruikers. Zo krijgt jouw advertentie plotseling een nog breder bereik!  

1500 785 admin

Leave a Reply

2 × vier =