Krachtige LinkedIn Advertenties: Bereik Jouw Doelgroep

Het belang van een succesvolle LinkedIn advertentie

LinkedIn is een krachtig platform om je producten of diensten op te adverteren. Onder Nederlandse professionals neemt het platform nog steeds toe in populariteit. Dan wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat je het maximale uit je advertentie haalt. Dit is het belang van een succesvolle LinkedIn advertentie én een paar ingrediënten waar zo’n advertentie nou uit bestaat.

LinkedIn is hét platform om voor B2B op te adverteren. Daarnaast kun je hier ook professionals individueel goed bereiken dankzij de uitgebreide mogelijkheden om de doelgroep af te stemmen. Wil je nieuwe leads genereren? Dan is LinkedIn hét platform voor je.

De ingrediënten van een succesvolle LinkedIn advertentie

 


1 Investeer in je bedrijfspagina:

Als eerste wil je ervoor zorgen dat je merkaanwezigheid op LinkedIn staat als een huis. Daarom moet je eerst in jezelf investeren voordat je mensen met behulp van advertenties naar jouw pagina en website gaat loodsen. Als mensen op jouw advertentie klikken, moeten ze verwelkomd worden door een goed gevulde bedrijfspagina die alle belangrijke en interessante informatie toont die een potentiële lead zoekt. 

2 Bepaal je doelgroep

Met het bepalen van je doelgroep kun je ontzettend gericht te werk gaan en bijna op de persoon af bepalen wie jouw advertentie te zien krijgt. Natuurlijk kun je je ook richten op specifieke branches. Hiervoor moet je natuurlijk wel eerst een duidelijk beeld van je buyer persona hebben. Dit is een fictief profiel van jouw ideale klant dat je gebruikt als hulpmiddel om jouw doelgroep op af te stemmen.

3 De juiste vorm en inhoud

Omdat op LinkedIn bedrijven en professionals actief zijn, wil je hier ook de inhoud van je advertentie op afstemmen. Bied daarom waardevolle informatie aan in een van de verschillende advertentievormen die LinkedIn biedt. Voor elke boodschap is een passend format te vinden binnen de LinkedIn Campagin Manager.

Ook het maximale uit je marketing halen?

Bij Creatieve Strategen denken we graag met je mee. Plan daarom een vrijblijvende brainstormsessie met ons in zodat we jouw marketing mogelijkheden kunnen bespreken!

1350 707 admin

Leave a Reply

vijftien + 15 =