211103 Blog Marketing die scoort in 2022 linkpost

Marketing die scoort in 2022

Heb jij een visie voor je bedrijf waarmee je ook in 2022 succesvol gaat zijn? Dan kan het lastig zijn om juist die visie te vertalen naar marketing die echt scoort bij het publiek. Met onze tips stoom jij niet alleen jezelf en je organisatie klaar voor het nieuwe jaar maar kun je ook nog eens grootste marketingplannen maken die gegarandeerd impact hebben!

Het nieuwe jaar staat voor deur en dat betekent tijd voor het maken van goede voornemens en toekomstplannen! Ook voor je bedrijf zul je aan het eind van het jaar waarschijnlijk plannen maken. Welke doelen wil je bijvoorbeeld behalen in 2022? En hoe speel je jezelf ook dit jaar in de kijker bij jouw ideale doelgroep?

Breed inzetten

Om echt impact te maken met jouw marketing, is het belangrijk dat je gebruikmaakt van alle mogelijkheden die er zijn op marketinggebied. Laat dus geen platform onbenut maar zet doelgericht in op verschillende social media kanalen, blogs op je website en offline marketing. Stem voor elk kanaal en elke uitingsvorm de content hierop af zodat je breed zichtbaar bent maar er ook afwisseling zit in je online aanwezigheid. 

Consistentie

Naast een brede (online) aanwezigheid is ook consistentie van essentieel belang om je marketing te laten werken. Wie onregelmatig berichten post met grote lappen tijd ertussen, zal minder binding krijgen met zijn of haar publiek dan iemand die consistent iets post en inhaakt op evenementen of speciale data. Daarnaast is herhaling een belangrijke factor in marketing. Ben daarom consistent in je aanwezigheid en wees niet bang om regelmatig van je te laten zien en horen.

Een gezicht bij het bedrijf

Wie alleen maar zendt, zal niet snel een band ontwikkelen met zijn volgers. Noch zal je dan met jouw boodschap echt blijven hangen bij je publiek. Geef jouw doelgroep en volgers een gezicht bij jouw bedrijf en deel persoonlijke tips, verhalen en anekdotes om te laten zien welke personen er achter het bedrijf zitten. Een goed verhaal vertellen wordt, naast het aanprijzen van je product of dienst, steeds belangrijker voor je bedrijf. Zo onthouden mensen jouw boodschap én leren ze jouw bedrijf kennen.

 


Ook het maximale uit je marketing halen?
Wil je op de hoogte blijven van de beste marketingtips en strategische inzichten? Volg ons dan op FacebookInstagram of LinkedIn om zeker te weten dat je niks mist! En ben je benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen doen? Neem dan eens een kijkje bij onze services of bekijk ons werk.

Bij Creatieve Strategen denken we graag met je mee. Plan daarom een vrijblijvende brainstormsessie met ons in zodat we jouw marketing mogelijkheden kunnen bespreken!

2001 1047 admin

Leave a Reply

zestien − 9 =