220225 CS Blog Meer leads genereren met LinkedIn linkpost

Meer leads genereren met LinkedIn

LinkedIn is het grootste en belangrijkste platform in Nederland voor professionals en bedrijven. Dit is niet alleen de plek waar je contact houdt met je netwerk, maar waar je ook leads voor je bedrijf kunt genereren. Voor veel bedrijven is het de top prioriteit, maar ook de grootste uitdaging: meer leads genereren. Zeker in alle drukte op het platform, blijkt het lastig om op te vallen.

Spreek het juiste publiek aan
LinkedIn biedt een zeer uitgebreide mogelijk om een heel specifieke doelgroep aan te spreken. Maak optimaal gebruik van deze data door meerdere profielen van ideale klanten op te stellen. Hiermee bereik je standaard een doelgroep waarbij de kans groot is dat zij interesse hebben in jouw dienst/product. Vervolgens kun je de succesvolle interacties van deze mensen weer gebruiken om een nieuwe doelgroep op te stellen om nog meer potentiële klanten te bereiken. 

De waarde op de lange termijn
Om nieuwe leads te genereren, moet je investeren. Daarom is het ook van groot belang dat de leads die je binnenhaalt, niet alleen op de korte termijn waarde bieden. Ook op de lange termijn moeten deze leads waardevol zijn voor je bedrijf, anders is de investering direct een stuk minder waard. Analyseer daarom de conversies uit je leads zorgvuldig.

Meten is weten
De analyses van je campagnes en de conversie resultaten, brengen je uiteindelijk verder in het genereren van leads. Hieruit formuleer je namelijk een succesformule voor posts, campagnes en advertenties. Door te meten en analyseren wie er reageert, welke doelgroep het meest actief is en welke conversies geslaagd zijn, weet je precies welke aspecten van een campagne aanslaan.

1000 523 admin

Leave a Reply

zeventien + 3 =