210319 Actuele blog Nieuw Al gehoord van de nieuwe iOS Clubhouse App linkpost

Nieuw! Al gehoord van de nieuwe Clubhouse app?

Clubhouse is de laatste nieuwe trend op social media en app gebied. Deze app kan gezien worden als een digitaal clubhuis waar je met mensen kunt praten over allerlei onderwerpen, maar waar je er ook voor kunt kiezen om gewoon te luisteren. 

De app dankt zijn populariteit voor een deel aan de coronacrisis, waarbij mensen continu op zoek gingen naar nieuwe manieren om op afstand met elkaar in contact te blijven. Als luisteraar kun je aansluiten bij alle onderwerpen die je interessant vindt. Van gezondheidstips tot aan marketing of business advies. Met de kennis die gedeeld wordt op de app kun je vervolgens weer je voordeel doen door handige tips zelf uit te proberen. Natuurlijk kun je het platform ook gebruiken als een kanaal om jouw eigen kennis en expertise te delen en op deze manier je merknaam te verstevigen.

Hoe werkt Clubhouse?

Niet iedereen kan zomaar gebruik maken van de nieuwe social media app. Tot nu toe is de app namelijk alleen beschikbaar voor iOS gebruikers én kun je alleen toegang krijgen via een speciale uitnodiging. Dit geeft de app een exclusief karakter. 

Als je eenmaal toegelaten bent tot de app, krijg jij zelf ook twee uitnodigingen tot je beschikking waarmee je weer andere mensen en vrienden toe kunt laten. 

Vervolgens kies je onderwerpen die jij interessant vindt en waar je graag over wil praten. De gesprekken die hierbij aansluiten verschijnen ook op je thuisscherm óf je kunt in de app op zoek gaan naar andere gesprekken die je interessant lijken. Via het kalender icoontje kun je sessies vinden die gepland staan en hier kun je ook een reminder aanzetten zodat je geen goed gesprek hoeft te missen.

De mogelijkheden van Clubhouse

Op de app wordt over allerlei onderwerpen gesproken, en dus ook over marketing. Wij bij Creatieve Strategen zijn gek op alle nieuwe innovaties en dus houden we de ontwikkeling van de app met argusogen in de gaten. Tenslotte biedt elk nieuw platform een nieuwe manier om jezelf, op een creatieve manier, in de kijker te spelen. Daarnaast is het een fantastisch kennisdelingsplatform waar iedereen aan bij kan dragen. Op het platform vind je zowel onbekende als bekende mensen die hun expertise delen. Zo zijn Mark Zuckerberg en Elon Musk al toegetreden tot de gebruikersgroep. Wij weten zeker dat deze mensen interessante verhalen te vertellen hebben!

Ook het maximale uit je marketing halen?

Wil je op de hoogte blijven van de beste marketingtips en strategische inzichten? Volg ons dan op FacebookInstagram of LinkedIn om zeker te weten dat je niks mist! En ben je benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen doen? Neem dan eens een kijkje bij onze services of bekijk ons werk.

Bij Creatieve Strategen denken we graag met je mee. Plan daarom een vrijblijvende brainstormsessie met ons in zodat we jouw marketing mogelijkheden kunnen bespreken!

1201 629 admin