Inoferro
Inoferro ontwerpt, bouwt, produceert en installeert stainless steel elementen voor schepen en super yachten. Dit doen ze met echt Nederlands vakmanschap en jaren aan kennis. In de wereld van stainless steel dienen zij als een one stop shop. Alle elementen die van stainless steel gemaakt worden op een yacht, worden naar een hoger niveau getild dankzij de kwaliteit die Inoferro telkens weer levert. 

De vraag
Om hun dienstverlening visueel inzichtelijk te maken op een manier die de markt aanspreekt, wilde Inoferro graag een brochure. Daarnaast was er ook de vraag om de creatie van een beursstand voor de METSTRADE beurs en een promotiefilm voor de SuperYacht Night, het exclusieve jaarlijkse feest van de superyachten branche. 

Het resultaat
Het resultaat is een prachtige brochure gericht op de luxe markt met sfeervolle eindresultaatfoto’s. Foto’s uit de werkplaats werden toegevoegd voor een persoonlijke touch en een unieke blik achter de schermen. 

Ook de promotiefilm en de stand kwamen bijzonder goed uit de verf. Dankzij deze toevoegingen heeft Inoferro de stap kunnen maken om bekend te staan als een autoriteit op het gebied van roestvrijstaal. Creatieve Strategen is erg trots op de reis die we samen maken met als resultaat “een roestvrije samenwerking” en het verwezenlijken van Inoferro’s ambitieuze doel.