So Yummy Celebrations

So Yummy Celebrations
Is er een speciale gelegenheid, thuis of op kantoor? Met de So Yummy Celebrations geniet je van een heerlijke en gezonde lunch of brunch, geschikt voor elke feestelijke gelegenheid, van verjaardag tot babyshower! Deze maaltijden worden vers bereid en bestaan uit de lekkerste en meest verse ingrediënten. Van hartige broodjes tot smaakvolle zoetigheden: voor ieder is er wat wils bij. 

De vraag
De lancering van So Yummy Celebrations moest natuurlijk feestelijk gebeuren én alle nieuwe lekkernijen moesten op de foto gezet worden met een watertandend effect. Daarnaast waren er ook nieuwe stickers en andere materialen nodig voor deze speciale boxen.

Het resultaat
Op de website van So Yummy kunnen de Celebration boxen besteld worden. De foto’s geven direct een duidelijk beeld van wat je van de boxen kunt verwachten. Al dat lekkers in één overzicht zien, maakt kiezen extra moeilijk! 

De boxen zijn vervolgens voorzien van speciale stickers die wij voor So Yummy hebben ontworpen en die aansluiten bij de huisstijl van So Yummy.

Leave a Reply

17 + 18 =