So Yummy
So Yummy voorziet bedrijven van een heerlijke en welverdiende lunch. Deze maaltijden worden vers bereid en bestaan uit de lekkerste en meest verse ingrediënten. Van hartige broodjes tot smaakvolle zoetigheden: voor ieder is er wat wils bij. 

De vraag
Bij zo’n lekkere dienstverlening hoort natuurlijk ook een smaakvolle website. Wij werden gevraagd om het ontwerp van de huisstijl en de bouw van de website op ons te nemen. Met een goede uitvoering van de huisstijl en de herkenbaarheid hiervan op de website, kon So Yummy een frisse start maken. 

Het resultaat
Op de website van So Yummy kunnen bedrijven nu met een paar drukken op de knop een heerlijke lunch bestellen. In de huisstijl is gekozen voor een toegankelijk uiterlijk met diverse pasteltinten. Dit draagt bij aan de gezonde beleving die ook wordt doorgevoerd in de website. De digitale menukaart werd voorzien van smaakmakende food fotografie om de beleving compleet te maken. We zijn trots dat we hebben mogen meewerken aan dit mooie project dat al veel enthousiaste reacties heeft ontvangen.