The DOC
The DOC is een IT bedrijf gespecialiseerd in Oracle diensten. Als vaste partner voor veel bedrijven vormen zij de brug tussen business en IT en bieden ze overzichtelijke technische oplossingen waar zowel de IT-kant als de bedrijfskant mee kan werken. Zo krijgt elke partij een innovatieve, klantgerichte IT-oplossing.

De vraag
Als vaste marketingpartner van The DOC werden we gevraagd om een evenement op te zetten waarin de klantrelaties verder uitgebouwd konden worden en klanten bedankt werden voor de samenwerking. De activiteiten, locatie en complete invulling werd aan ons toevertrouwd. 

Het resultaat
Het werd een zeer succesvolle dag de Kookfabriek in Eindhoven. Tijdens dit evenement werden enthousiaste presentaties afgewisseld met een inspirerende kookworkshop. Het concept was om bezoekers uit de dagelijkse comfort zone te halen en gezamenlijk in de keuken te laten werken aan leuke gerechten om zo directe interactie op gang te brengen. Om samen een topgerecht tot stand te brengen is communicatie immers een belangrijke factor. Dankzij het event werden de persoonlijke banden tussen de klanten en The DOC versterkt en de naam van het merk verder vergroot. Na het event kregen alle bezoekers een eigen Doggy Bag met daarin leuke items die aansloten bij het evenement en uiting gaven aan de warme klantrelatie.

https://www.youtube.com/watch?v=gSjZlXSrbp4
Aftermovie ontwikkeld in samenwerking met Triangle Creative Agency.