shutterstock 1570997428 1200x800 1

Slechts 27% van de CEO’s heeft een digitale visie

shutterstock 1570997428

Volgens onderzoek in Amerika is 89 procent van de CEO’s ervan overtuigd dat Digitale Marketing hun bedrijven en markt binnen 12 maanden ingrijpend zal veranderen. Het aanpassen aan deze veranderingen wordt als cruciaal punt aangedragen om te groeien en voort te blijven bestaan.

Echter geeft maar 27 procent van de CEO’s aan dat ze een duidelijke Digitale Visie hebben om de organisatie te transformeren richting deze veranderende markt. Wel geven ze aan dat dit een belangrijk speerpunt is en bij 73 procent van de organisaties staat het belang van het gebruik van Data binnen de organisatie op de agenda als Actiepunt. Binnen veel organisaties is de Klantdata al aanwezig, het omzetten naar gerichte acties is echter een onderdeel dat nog te vaak bij veel organisaties blijft hangen. Het Strategisch benutten van deze Data zorgt voor meer Leads en Sales voor je organisatie, doordat acties gericht ingestoken kunnen worden. In 2018 zal het handelen aan de hand van inzichten op basis van Data cruciaal zijn. Er wordt ook wel gesproken over een “Insights Revolution”.

Wij raden dan ook aan dat je organisatie direct begint met het verzamelen van Data en het omzetten van deze gegevens naar doelgerichte Marketing en Sales acties. Op deze manier kan je organisatie met veel vertrouwen 2020 tegemoet treden. 

Heb je vragen over dit onderwerp of ben je benieuwd hoe Creatieve Strategen je hierbij kan helpen? Neem dan direct contact met ons op en we helpen je met plezier verder.

1200 800 admin