211103 Blog Slimme marketing die doorwerkt terwijl jij de boom versiert linkpost

Slimme marketing die doorwerkt terwijl jij de boom versiert?

De feestdagen staan weer voor de deur en dan wil je natuurlijk liever met andere dingen bezig zijn dan met werk en bedrijfsvoering. Kies daarom voor een slimme marketingaanpak die gewoon doorwerkt tijdens de feestdagen terwijl jij de boom staat te versieren. Zo maak je maximale impact met minimale moeite!

Werk vooruit

Om zo min mogelijk tijd te besteden aan het creëren van marketing content tijdens de feestdagen, is het belangrijk om vooruit te werken. Als er al relevante content gemaakt is, die inspeelt op actuele inhakers, kun je rustig achterover leunen in de wetenschap dat jouw bedrijf online zichtbaar blijft, zonder dat je er nog actief mee bezig hoeft te zijn. 

Korte en lange termijn

Voordat je vooruit kunt werken, moet je natuurlijk wel weten waar je naartoe werkt en wat je marketingdoelen zijn die je wil behalen. Stel hiervoor een roadmap op waarin je je doelen vastlegt en een plan maakt om deze doelen te behalen. 

Automatiseer

Dankzij plannings tools kun je een hoop van je marketing automatiseren. Door content vooraf in te plannen, wordt deze gewoon geplaatst op een door jou gekozen moment zonder dat je daar op dat moment iets voor hoeft te doen. 

Schakel hulp in

Natuurlijk kun je ook de hele marketing rond deze periode (of door het hele jaar heen!) uit handen geven. Door een extern marketingbureau in te schakelen, ben je verzekerd van goede en continue marketing terwijl jij je kunt focussen op andere en belangrijkere zaken. Dit marketingbureau kan je ook helpen bij het behalen van je doelen en het analyseren van de resultaten zodat al jouw content het juiste publiek bereikt en een maximaal effect behaalt. 

 


Ook het maximale uit je marketing halen?
Wil je op de hoogte blijven van de beste marketingtips en strategische inzichten? Volg ons dan op FacebookInstagram of LinkedIn om zeker te weten dat je niks mist! En ben je benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen doen? Neem dan eens een kijkje bij onze services of bekijk ons werk.

Bij Creatieve Strategen denken we graag met je mee. Plan daarom een vrijblijvende brainstormsessie met ons in zodat we jouw marketing mogelijkheden kunnen bespreken!

2001 1047 admin

Leave a Reply

tien − drie =