shutterstock 1781207465

Stappenplan voor succesvolle marketing in 2021!

Ieder bedrijf heeft sterke marketing nodig. Online veranderen de trends enorm. Hierdoor kan het lastig zijn voor jou om up-to-date te blijven. Gelukkig hebben wij tips voor de meest succesvolle marketing voor 2021!

Maak het persoonlijk
Vandaag de dag worden er nog steeds miljarden e-mails per dag door bedrijven de deur uit gedaan. Wil je onderscheid maken in 2020? Richt je dan vooral op gepersonaliseerde content. Voeg namen toe in het bericht en zorg dat je persoonlijke marketing op je klanten afschiet. Dit gevoel beschouwd de klant of de potentiële klant als ‘net een beetje extra’. Hierdoor voel jij als bedrijf meer als een bekende, dan als een bedrijf dat alleen maar geld wilt verdienen. Conclusie: meer klanten zullen herhaalaankopen doen en potentiële klanten zullen daadwerkelijk tot actie overstappen.

Mobile-first indexering
Ben je van plan een marketingcampagne te starten? Ontwerp of codeer deze dan eerst voor mobiel. Via je mobiel online gaan is tegenwoordig steeds populairder geworden, zelfs meer dan via een laptop of tablet. Zorg daarom dat je advertentie, campagne of marketing eerst ontworpen wordt voor een mobiele telefoon.

Chat, Bots, Chatbots!
Chatbots bestaan nu al een tijdje, maar dit wordt nog maar door weinig bedrijven gebruikt. Een chatbot installeren in jouw website biedt enorm veel mogelijkheden en voordelen. Een aantal voordelen van een chatbot zijn namelijk:

  • Je bent 24/7 bereikbaar voor een (potentiële) klant
  • Verzamelen van data
  • Je klanten hoeven nooit meer te wachten
  • Een chatbot pakt snel dingen op en kan zichzelf ook verbeteren

Doordat je gebruik maakt van een chatbot hoef je ook veel minder tijd te spenderen aan het beantwoorden van vragen over de e-mail, de chatbot zal deze namelijk voor jou al eerder beantwoorden!

Ben jij nou benieuwd hoe je dit het beste kan aanpakken? Of ben je nieuwsgierig geworden naar hoe jij jouw marketing het beste kan personaliseren? Neem dan contact met ons op via info@creatieve-strategen.nl of vraag een gratis brainstormsessie met ons aan!

2000 1244 admin