5x de beste email marketing software

Succesvolle nieuwsbrief bouwen? Deze tools maken het een stuk makkelijker!

Ben jij een marketeer? Dan weet jij als geen ander hoe je duizend balletjes tegelijk hoog moet houden. Tenslotte bestaat jouw werkdag uit tal van verschillende taken. Het maken van strategieën, het inplannen van content en natuurlijk het zorgen voor unieke en impactvolle sales. In al deze dingen is e-mailmarketing een rode draad waar je veel succes mee kunt behalen. Gelukkig zijn er verschillende tools op de markt die je daarmee helpen. 

GetResponse
Een andere tool die zich op meerdere aspecten van marketing richt is GetResponse. Deze tool beslaat allerlei belangrijke onderdelen: van het bouwen van website en funnels tot het contact met klanten. De hoofdfocus van GetResponse is echter e-mailmarketing maar daarnaast biedt het ook de mogelijkheid tot het opzetten van webwinkels.  Doordat alle onderdelen samenwerken kun je de perfecte set-up creëren voor meer interactie met je lezers en klanten. Bekijk meer. 

ActiveCampaign
Marketing automatiseringen voer je door met ActiveCampaign. Dankzij deze automatiseringen kun je veel processen vanzelf laten lopen en hoef je ze maar één keer in te richten. Vervolgens optimaliseer je makkelijk waar nodig zodat je zeker weet dat je de beste resultaten behaalt. Van e-mail automatisering tot sales automatisering: met ActiveCampaign weet je zeker dat je elk onderdeel van het marketingproces kunt aanpakken. Bekijk meer.

AWeber
E-mailmarketing is een aparte tak van sport waar je veel resultaat mee kunt behalen als je het goed doet. Een tool die je hiermee helpt is AWeber. Binnen deze tool kun je niet alleen kiezen uit verschillende templates om je e-mails mee op te maken, maar creëer je ook aanmeldformulieren en landingspagina’s in een handomdraai. Zo heb je één platform ter beschikking waar je je volledige e-mailmarketing mee kan tackelen. Bekijk meer. 

Benchmark E-mail
E-mailmarketing die draait op AI en automation: dat is wel écht heel makkelijk. Zo hoef je zelf niet al het zware werk te doen maar doet AI dit voor je. Wat houdt dit nou precies in voor Benchmark? Zo leveren ze bijvoorbeeld allerlei handige tools om nieuwe ideeën mee op te doen. Denk bijvoorbeeld aan een content tool om nieuwe e-mailcontent mee te genereren zodat je altijd frisse informatie hebt om je lezers mee te prikkelen. Bekijk meer.

MailerLite
Bouw overzichtelijke websites, maak aanmeldformulieren en creëer de mogelijkheid voor betaalde abonnementen op nieuwsbrieven: bij MailerLite draait alles om simpliciteit en eenvoudig succes. Dankzij vele makkelijke integraties kun je al je belangrijke platformen met elkaar koppelen. Denk aan Zapier, Shopify en WordPress. Daarnaast heeft MailerLite ook een ruim aanbod aan e-mail, website en landingspagina templates waardoor je binnen een mum van tijd aan de slag kunt. Bekijk meer.

1500 785 admin

Leave a Reply

4 × vijf =