Inoferro
Inoferro ontwerpt, bouwt, produceert en installeert stainless steel elementen voor schepen en super yachten. Dit doen ze met echt Nederlands vakmanschap en jaren aan kennis. In de wereld van stainless steel dienen zij als een one stop shop. Alle elementen die van stainless steel gemaakt worden op een yacht, worden naar een hoger niveau getild dankzij de kwaliteit die Inoferro telkens weer levert. 

De vraag
In 2019 hadden Inoferro en Midway Metals een visie: het contact met alle partners optimaliseren en doorgroeien als premium merk. Na afloop van de MESTRADE Beurs was er dan ook voor alle partners van Inoferro en Midway Metals een prachtig evenement: gezamenlijk voeren alle genodigden op een rondvaartboot door de Amsterdamse grachten met diner en fantastische DJ.

Om dit evenement de aandacht te geven die het verdiende, heeft Creatieve Strategen Inoferro en Midway Metals ondersteund met verschillende marketinguitingen. 

Het resultaat
Er werd een prachtige flyer ontworpen voor alle partners zodat deze in één oogopslag van alle belangrijke details rondom het evenement op de hoogte waren. Natuurlijk was deze poster ook vast een voorproefje op de gezelligheid die tijdens het evenement verwacht kon worden. We zijn erg trots op het vertrouwen dat Inoferro en Midway Metals in ons gestoken hebben bij de uitbesteding van deze opdracht.