Pfleiderer

Pfleiderer
Pfleiderer is de toonaangevende leverancier voor meubel- en interieurbouw in heel Europa. De houtmaterialen van Pfleiderer zijn geschikt voor interieur, outdoor en bouw en worden onder de meest duurzame en klimaatvriendelijke omstandigheden geproduceerd. Deze duurzame aanpak heeft niet alleen effect op het klimaat maar wordt ook vertaald naar sociaal en ecologisch gebied. Het grote assortiment uni kleuren, decors en de PrimeBoards van Pfleiderer is daardoor altijd een kwalitatieve én verantwoorde keuze.

De vraag
Pfleiderer wilde graag hulp bij het bijhouden van hun sociale media, het verzorgen van de digitale nieuwsbrief en het genereren van leads. Tijdens een maandelijkse brainstormsessie worden het rendement en de marketingactiviteiten doorgenomen en geanalyseerd. 

Het resultaat
Maandelijks worden alle bovenstaande vraagstukken van Pfleiderer door Creatieve Strategen ingevuld. Uitingen voor op sociale media worden met grote zorg en aandacht voor detail ontworpen zodat er een aantrekkelijk beeld ontstaat dat past in het geheel dat Pfleiderer uitstraalt. Een maandelijkse rapportage geeft inzicht in de resultaten én levert een lijst met leads op waarmee de salesafdeling van Pfleiderer direct aan de slag kan.