Me-Mover

Me-Mover
De Me-Mover is een gloednieuw fitnessproduct op de Nederlandse markt. De Me-Mover is daarnaast ook een zeer geschikt apparaat om te gebruiken bij fysiotherapie, aangezien het een lagere belasting op de spieren is dan bijvoorbeeld hardlopen. Dit veelzijdige apparaat zorgt voor een grote diversiteit aan toepassingen en klanten. Ze kunnen namelijk ook door particulieren worden gebruikt voor een actief dagje uit. 

De vraag
Vanuit Me-Mover Benelux kwam de vraag om de komst van de Me-Mover op de Nederlandse markt bekend te maken aan het grote publiek. Hiervoor was een goed marketingplan nodig en natuurlijk een website die de normen en waarden van de Me-Mover goed uitdraagt. 

Het resultaat
Op de site van Me-Mover is nu in één duidelijk overzicht te zien hoe veelzijdig het fitnessapparaat kan worden ingezet. Hier worden fitness, innovatie en retail gebundeld tot een overzichtelijk geheel. Er zijn al verschillende Me-Movers ingezet bij sportscholen en fysiopraktijken en ook het Brabants Dagblad heeft een paar vermeldingen gedaan van dit innovatieve fitnessapparaat. Inmiddels wordt de Me-Mover ook succesvol verhuurd en ingezet bij recreatieve organisaties.