Een smaakvol event

In de Korte Putstraat leefde al lange tijd de wens voor een eigen evenement in deze wereld beroemde Bourgondische Restaurantstraat. Wij werden als vaste marketingpartner ingeschakeld om dit event van de grond af op te zetten, beginnend met een strategie en eigen huisstijl tot het realiseren van het daadwerkelijke event met alle campagnes en promotiematerialen daar omheen.

Na een eerste brainstorm zijn we met het evenement aan de slag gegaan en besloten we de jaargetijden als leidraad te gebruiken en de smaken en bijzondere gerechten van ieder seizoen te combineren met passende wijnen. Korte Putstraat Proeft werd zo geboren. Een eigen logo, speciale menukaarten, staande banners voor in de straat en een totaalconcept dat ieder seizoen ingezet kan worden werd gecreëerd.

KP Proeft is een begrip geworden en komt inmiddels ieder seizoen terug en kende zijn eerste editie met “Korte Putstraat Proeft: De Lente”. Een groot succes waarop wij en de ondernemers uit de Korte Putstraat met veel plezier terugkijken.