220225 CS Blog Op vakantie met een gevulde marketingkalender linkpost

Op vakantie met een gevulde marketingkalender?

Met een gerust hart op vakantie: het is iets waar elke ondernemer moeite mee heeft. Hoe zorg je tenslotte ervoor dat je bedrijf blijft draaien terwijl jij zorgeloos ligt te genieten op een strandbedje? En nog belangrijker: hoe zorg je dat je leads binnen blijft halen ondanks dat je er niet constant bovenop zit?

Het antwoord op de bovenstaande vragen vind je in de vorm van de LinkedIn Sales Navigator. Deze tool helpt je namelijk niet alleen om leads op een functionele manier te genereren, maar ook om meer betrokkenheid te laten zien richting potentiële klanten.

Betrokken met LinkedIn Sales Navigator
Een van de grote voordelen van deze tool is dat LinkedIn Sales Navigator leads voor je opslaat en bijhoudt. Hierdoor kun je eventuele wijzigingen en updates binnen de pagina van die persoon en het bedrijf zien en kan je je communicatie richting je leads hierop aanpassen. Daarnaast identificeert Sales Navigator ook nieuwe potentiële klanten voor je door de filteroptie. Deze nieuwe gegevens kun je vervolgens weer gebruiken om op een persoonlijke manier contact te leggen door bijvoorbeeld een bericht, een netwerkverzoek en een volgverzoek te sturen. Dankzij de Lead Builder kun je een gericht gesprek starten met potentiële klanten.

Een ander groot voordeel van de tool is dat deze het mogelijk maakt om links te versturen binnen een connectie verzoek. Dit is zonder de tool niet mogelijk. Door het delen van een link kun je een nieuwe connectie dus meteen iets waardevols bieden zoals een webinar of een gratis downloadable. 

Geautomatiseerd leads ontvangen
Door een goed afgestemd profiel en de hierbij behorende zoekopdracht, krijg je wekelijks automatisch nieuwe leads toegestuurd door LinkedIn Sales Navigator. Deze zijn gebaseerd op je zoekresultaten en daarom is het belangrijk deze zoekopdrachten zorgvuldig en gericht uit te voeren. 

2001 1047 admin

Leave a Reply

17 + 17 =