BeSolar Store

BeSolar Store
BeSolar maakt duurzaam leven een realistische ervaring op de verschillende locaties van de BeSolar Stores. Hier kunnen klanten direct de voordelen van duurzame energie bespreken en ervaren. In deze winkels zijn direct experts beschikbaar om alle informatie te geven en vragen te beantwoorden. Op basis van dit advies kan natuurlijk direct overgegaan worden op de aanschaf van hoogwaardige en kwalitatief sterke zonnepanelen.

De vraag
Als extra informatievoorziening mocht er een magazine ontworpen worden waarin de meest gestelde vragen worden beantwoorden. In dit magazine kunnen geïnteresseerden en klanten nog eens rustig alle informatie rondom duurzame energie teruglezen. Vanzelfsprekend moest dit magazine aansluiten bij de huisstijl van BeSolar die tevens het duurzame karakter van BeSolar uitstraalt.

Het resultaat
Het resultaat is een helder en overzichtelijk magazine geworden dat niet alleen informatief is maar ook aantrekkelijk is om naar te kijken. Hiermee hebben de BeSolar Stores een krachtig informatief middel in handen dat de professionaliteit, kwaliteit, kennis en kunde van BeSolar uitstraalt.

Leave a Reply

acht + 8 =