NovaVolt

NovaVolt
NovaVolt is onderdeel van Koolen Industries Solar en levert zonnepanelen aan particulieren. Wat hun onderscheidt van andere leveranciers is dat zij een uniek betaalconcept hebben. Je kunt namelijk je zonnepanelen aanschaffen zonder investering maar ze afbetalen met het bedrag dat je maandelijks bespaart op je energierekening. 

Met het leveren van zonnepanelen dragen ze actief bij aan een gezonder milieu. Bij elke plaatsing van zonnepanelen wordt Nederland een stukje groener én doneren ze en deel van de opbrengst aan het Wereld Natuur Fonds. 

De vraag
NovaVolt was toe aan een nieuwe website waar alle diensten en producten helder en overzichtelijk op te vinden zijn en de klant makkelijk informatie hierover kan lezen. Daarnaast moest deze website natuurlijk aansluiten bij de huisstijl van NovaVolt zodat het bedrijf in één oogopslag herkenbaar is. 

Het resultaat
In samenwerking met Sprite IT hebben we een prachtige nieuwe website ontworpen en gerealiseerd die voldoet aan alle wensen en eisen van NovaVolt. Het resultaat mag er wezen! 

 
Leave a Reply

13 + twaalf =