Vanaf €415 p.m.

Social advertising

 • Een eigen groeiplan
 • Contentstrategie
 • Opvallende visuals
 • Social media advertenties
 • Maandelijkse analyse
 • *Exclusief budget


Social media marketing bureau: gebruik social media om je bedrijf te promoten.

Ons portfolio

Wij nemen je graag mee
in onze voltooide projecten

Waarom social media uitbesteden.

Misschien denk je: het bijhouden van die social media pagina’s, dat kan ik toch makkelijk zelf? Of misschien zijn het de prijzen van social media beheer uitbesteden die je tegenhouden. Gelukkig zijn er verschillende pakketten beschikbaar om social media uit te besteden. Zo kun je altijd het pakket, de vorm, de omvang en de prijs kiezen die het beste past bij jouw behoeftes en groeidoelen.

De voordelen van social media uitbesteden

  1. Speel tijd vrij om je te concentreren op waar jij goed in bent
  2. Een marketingbureau heeft de kennis en expertise om jouw social media te optimaliseren
  3. Altijd in het zicht met consistente en professionele content die aansluit bij jouw doelgroep
  4. Betere online zichtbaarheid, het vergroten van je naamsbekendheid en je online aanwezigheid en bereik
  5. Voordeliger dan het onderhouden van een inhouse marketingafdeling
  6. Duidelijke analyse en monitoring van de resultaten
  7. Altijd up-to-date met de laatste trends en technologieën

Social media uitbesteden: dit kun je verwachten

Social media marketing uitbesteden heeft voor jouw bedrijf flink wat voordelen. Zo kun je je social media beheer uitbesteden maar ook je social media content uitbesteden. Dit geldt natuurlijk voor reguliere content als voor het uitbesteden van adverteren op social media.

Vanaf het moment dat je kiest voor uitbesteden, hoef jij je nooit meer druk te maken over het bedenken en plaatsen van nieuwe content. Jouw kanalen zijn altijd up to date, sluiten precies aan bij jouw boodschap en de doelen van je bedrijf. Daarnaast behaal je met gerichte advertenties optimaal resultaat en zul je daardoor al snel jouw online aanwezigheid zien groeien.

Social media campagne: wij zetten een succesvolle en creatieve campagne voor je op

Een goede social media campagne opzetten vraagt een paar dingen om zeker te weten dat deze campagne het succes behaalt waar je op hoopt. Wij zetten een campagne voor social media voor je op waarbij we vooraf precies weten welke doelen en doelgroep er bereikt moeten worden, welke platformen hier de juiste voor zijn, welke content hier het beste bij aansluit en welke planning hierbij past.

Een creatieve social media campagne kan met deze elementen veranderen in een succesvolle social media campagne die ervoor zorgt dat jouw bedrijf zich (online) verder ontwikkelt. Investeer bijvoorbeeld in B2B-campagnes: als je bedrijf zich richt op de B2B-markt, zorg dan dat je een campagne opzet die aansluit bij deze markt.

Vervolgens houden wij ook de kosten in de gaten. Het opzetten van een social media campagne kan namelijk kosten met zich meebrengen voor bijvoorbeeld advertenties. Wij werken met duidelijke budgetafspraken waardoor je altijd precies weet waar je aan toe bent.

Een succesvolle social media strategie: zo gaan wij te werk

Hoe gaan wij nou te werk om een marketing plan voor jouw social media te bedenken? Als eerste helpen we je een social media strategie op te zetten. Deze strategie voor social media beslaat een planning voor een langere periode, een uitgewerkte doelgroep en specificering voor platformen en advertenties.

Vervolgens gaan we aan de slag met de social media content strategie. Hierbij bedenken we aansprekende, creatieve contentideeën. De doelstellingen van de social media strategie vormen hierin de basis om jouw doelen te behalen en jouw ideale doelgroep aan te spreken.

Richt je je niet alleen op een B2C publiek maar heb je ook een social media strategie voor B2B marketing nodig? Ook daar gaan we mee aan de slag. We bedenken verschillende contentvormen die aansluiten bij elke specifieke doelgroep.

Met onze social media marketing strategie ben jij gegarandeerd van goede, creatieve content die jouw organisatie alle online aandacht brengt die ze verdient.