Vanaf €450 p.m.

Social advertising

 • Een eigen groeiplan
 • Contentstrategie
 • Opvallende visuals
 • Social media advertenties
 • Maandelijkse analyse
 • *Exclusief budget


Social media uitbesteden prijzen.

Ons portfolio

Wij nemen je graag mee
in onze voltooide projecten

Waarom Transparantie in Prijzen Belangrijk is voor Jouw Social Media Marketing Succes.

Bij Creatieve Strategen begrijpen we dat jouw succes op sociale media begint bij helderheid en transparantie. Daarom willen we graag benadrukken waarom deze elementen zo cruciaal zijn voor het behalen van de beste resultaten met jouw investering in social media marketing:

 1. Eerlijke Partnerschap: Wij geloven in een eerlijke en open communicatie. Door transparante prijzen te bieden, willen we een partnerschap opbouwen dat gebaseerd is op vertrouwen en wederzijds begrip. Bij Creatieve Strategen weet je precies waar je aan toe bent.
 2. Duidelijkheid over Diensten: Heldere prijzen zorgen voor duidelijkheid over de diensten die je kunt verwachten. We streven ernaar om jou een gedetailleerd overzicht te geven van wat onze social media marketingdiensten omvatten, zodat je de waarde van je investering begrijpt.
 3. Optimale Vergelijkbaarheid: Transparante prijzen stellen jou in staat om onze diensten gemakkelijk te vergelijken met andere aanbieders. Wij geloven in het bieden van concurrentiële tarieven, maar we willen dat je begrijpt waarom onze aanpak uniek is.
 4. Maatwerk en Flexibiliteit: Bij Creatieve Strategen begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Onze transparante prijsstructuren zijn ontworpen om flexibel te zijn en aan te sluiten bij jouw specifieke behoeften. We willen maatwerkoplossingen bieden die passen bij jouw doelen en budget.
 5. Focus op Klanttevredenheid: Transparantie is de sleutel tot klanttevredenheid. We streven ernaar om niet alleen aan, maar ook over je verwachtingen heen te gaan. Door transparante prijzen te hanteren, willen we een basis leggen voor een langdurige en tevreden klantrelatie.

Bij Creatieve Strategen staan we klaar om samen met jou een succesvolle reis op sociale media te beginnen. Ons team is toegewijd aan het leveren van waarde en resultaten die meetbaar zijn. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde bespreking van onze prijzen en ontdek hoe we jouw social media marketinginspanningen naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Social media uitbesteden prijzen: dit kun je verwachten

Bij Creatieve Strategen begrijpen we dat transparantie in prijzen essentieel is voor het bouwen van vertrouwen en het bieden van maximale waarde aan onze klanten. Als je overweegt om je social media marketing aan ons uit te besteden, hier is wat je kunt verwachten van onze prijsstructuur:

 1. Aanpasbare Abonnementen: We bieden flexibele abonnementen aan die aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu een start-up bent die zijn aanwezigheid op sociale media wil vergroten of een gevestigd bedrijf met specifieke doelstellingen, we hebben abonnementen die aanpasbaar zijn aan verschillende vereisten.
 2. Duidelijke Dienstomschrijving: Onze prijzen worden ondersteund door een duidelijke beschrijving van de diensten die zijn inbegrepen. Je krijgt een gedetailleerd overzicht van wat je kunt verwachten, inclusief content creatie, community management, advertentiebeheer en meer.
 3. Doelgericht Advertentiebeheer: Onze prijzen omvatten het opzetten en beheren van doelgerichte advertentiecampagnes op platforms zoals Facebook, Instagram, en LinkedIn. We streven ernaar om de juiste doelgroep te bereiken en de advertenties te optimaliseren voor maximale impact.
 4. Maandelijkse Analyse en Rapportage: We geloven in meetbare resultaten. Onze prijzen zijn inclusief regelmatige analyse van de prestaties van je social media activiteiten, met gedetailleerde rapporten die laten zien hoe je investering waarde toevoegt aan je bedrijf.
 5. Betrokken Community Management: Het beheer van jouw sociale mediagemeenschap is inbegrepen in onze prijzen. We reageren actief op opmerkingen en vragen, waardoor een positieve interactie met jouw doelgroep wordt bevorderd.
 6. Lokale Expertise en Ondersteuning: Als een lokaal gevestigd bureau in Den Bosch bieden we niet alleen professionele diensten, maar ook lokale expertise en persoonlijke ondersteuning. We begrijpen de unieke kenmerken van de lokale markt en spelen hierop in.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek waarin we jouw specifieke behoeften kunnen bespreken. Op basis daarvan kunnen we je voorzien van een gedetailleerd voorstel en een helder beeld van wat je kunt verwachten van onze social media uitbesteden prijzen. Bij Creatieve Strategen staan we klaar om jouw merk te helpen groeien op de digitale snelweg.

Een succesvolle social media strategie: zo gaan wij te werk

Bij Creatieve Strategen begrijpen we dat een succesvolle samenwerking begint met heldere social media uitbesteden prijzen. Hier zijn enkele manieren waarop transparante prijzen bijdragen aan een succesvolle samenwerking tussen jou en ons.

Bij Creatieve Strategen geloven we in een open benadering van social media uitbesteding. We streven ernaar om een partnerschap op te bouwen dat gebaseerd is op wederzijds begrip, vertrouwen en het gezamenlijke doel om jouw merk op sociale media te laten stralen. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde bespreking van onze prijzen en ontdek hoe we een succesvolle samenwerking kunnen aangaan.