Vanaf €415 p.m.

Social advertising

 • Een eigen groeiplan
 • Contentstrategie
 • Opvallende visuals
 • Social media advertenties
 • Maandelijkse analyse
 • *Exclusief budget


Social Media Uitbesteden Pakketten.

Ons portfolio

Wij nemen je graag mee
in onze voltooide projecten

Waarom social media uitbesteden pakketten.

 1. Professionele Content Creatie: We leveren boeiende en relevante content die aansluit bij jouw merk en doelgroep.
 2. Regelmatige Planning en Publicatie: Onze planners zorgen voor een consistente aanwezigheid op sociale media, wat essentieel is voor het opbouwen van een betrokken gemeenschap.
 3. Community Management: We reageren op opmerkingen, berichten en vragen van jouw volgers om de betrokkenheid te vergroten en jouw merkloyaliteit te versterken.
 4. Resultaatgerichte Rapportage: Met regelmatige rapportage houden we je op de hoogte van de prestaties van je sociale media kanalen en passen we onze strategie indien nodig aan om de beste resultaten te behalen.

Social media uitbesteden pakketten: dit kun je verwachten

 1. Maatwerkstrategie: We passen onze aanpak aan op basis van jouw specifieke bedrijfsdoelen, doelgroep en branche. Dit betekent dat de strategie die we ontwikkelen volledig is afgestemd op jouw unieke behoeften.
 2. Content van Hoge Kwaliteit: Onze ervaren content creators zorgen voor hoogwaardige en boeiende content die past bij jouw merkidentiteit en aantrekkelijk is voor jouw doelgroep. Of het nu gaat om tekst, afbeeldingen, video’s of infographics, we leveren content die opvalt.
 3. Consistente Aanwezigheid: Een actieve aanwezigheid op sociale media is essentieel voor succes. We zorgen voor regelmatige en consistente berichten op jouw kanalen, zodat jouw publiek betrokken blijft en nieuwe volgers worden aangetrokken.
 4. Engagement en Interactie: Het opbouwen van een gemeenschap rondom jouw merk is cruciaal. We reageren proactief op opmerkingen, berichten en vragen van jouw volgers, waardoor de betrokkenheid wordt vergroot en de relaties met jouw publiek worden versterkt.
 5. Gedetailleerde Rapportage: Transparantie is belangrijk voor ons. We leveren regelmatig gedetailleerde rapporten over de prestaties van jouw sociale media kanalen, inclusief statistieken zoals bereik, betrokkenheid, groei van volgers en meer. Op basis van deze gegevens kunnen we onze strategie voortdurend optimaliseren voor de beste resultaten.
 6. Professioneel Advies: Onze social media experts staan ​​klaar om jou te voorzien van deskundig advies en begeleiding. Of het nu gaat om het identificeren van nieuwe kansen, het oplossen van problemen of het anticiperen op veranderingen in de sociale media landschap, we zijn er om jou te helpen slagen.

Social media adverteren uitbesteden: wij zetten een succesvolle en creatieve campagne voor je op

Onze werkwijze voor het uitbesteden van social media is gebaseerd op een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak om ervoor te zorgen dat jouw merk op sociale media opvalt en succes behaalt. Hier is een overzicht van hoe we te werk gaan:

 1. Strategiebepaling: We beginnen met een grondige analyse van jouw bedrijf, doelgroep en concurrentie om een ​​strategie te ontwikkelen die aansluit bij jouw doelstellingen. We identificeren de meest geschikte sociale media kanalen en stellen doelstellingen vast die meetbaar zijn.
 2. Contentplanning en creatie: Op basis van de strategie ontwikkelen we een contentkalender die de frequentie en het type content bepaalt dat op jouw sociale media kanalen zal worden gepubliceerd. Ons ervaren team van content creators produceert vervolgens hoogwaardige en boeiende content die aansluit bij jouw merkidentiteit en de interesses van jouw doelgroep.
 3. Publicatie en beheer: We zorgen voor regelmatige en consistente publicatie van content op jouw sociale media kanalen, waarbij we rekening houden met de meest effectieve tijden en frequenties voor jouw specifieke doelgroep. We monitoren ook actief jouw kanalen, reageren op opmerkingen en berichten, en betrekken jouw volgers om de betrokkenheid te vergroten.
 4. Analyse en optimalisatie: We volgen voortdurend de prestaties van jouw sociale media kanalen, meten belangrijke statistieken zoals bereik, betrokkenheid en conversies, en analyseren welke strategieën het beste werken. Op basis van deze gegevens optimaliseren we voortdurend onze aanpak om de beste resultaten te behalen en te voldoen aan jouw doelstellingen.
 5. Rapportage en evaluatie: We leveren regelmatig gedetailleerde rapporten die inzicht geven in de prestaties van jouw sociale media kanalen, inclusief statistieken zoals groei van volgers, betrokkenheid, bereik en conversies. We bespreken deze rapporten met jou om de voortgang te evalueren en eventuele aanpassingen aan de strategie te bespreken.

Door deze gestructureerde en resultaatgerichte werkwijze te volgen, streven we ernaar om jouw merk een sterke en effectieve aanwezigheid op sociale media te bieden die de betrokkenheid vergroot, de merkloyaliteit versterkt en uiteindelijk bijdraagt aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen.

Social media adverteren uitbesteden: zo gaan wij te werk

Wil je jouw sociale media advertenties uitbesteden? Het beheren van advertentiecampagnes op platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn kan een ingewikkelde en tijdrovende taak zijn. Gelukkig hoef je dat niet zelf te doen.

Bij ons kun je rekenen op deskundige begeleiding van ons ervaren team. We zorgen voor efficiënte targeting, waarbij geavanceerde technieken worden gebruikt om jouw advertenties aan de juiste doelgroep te tonen. Onze creatieve professionals ontwikkelen overtuigende advertentiecontent die de aandacht van jouw doelgroep trekt en jouw boodschap effectief overbrengt.

We monitoren voortdurend de prestaties van jouw advertenties en passen onze strategieën aan om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten behaalt. Je ontvangt regelmatig gedetailleerde rapporten over de prestaties van je advertentiecampagnes, zodat je altijd op de hoogte bent van hoe jouw investering presteert.

Waarom zou je tijd verspillen aan het worstelen met sociale media advertenties als je het kunt uitbesteden aan experts? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen jouw doelen te bereiken!