Marketing boxen

Maandelijks verzekerd van de beste marketingresultaten tegen een vast tarief. Wel zo duidelijk.

Social Media Advertenties

Vanaf 475,- p.m.
Impact maken met unieke social media advertenties die elke keer weer het juiste publiek bereiken? Ga dan van start met ons advertentie abonnement. Met dit abonnement ben je gegarandeerd van strategisch ingezette advertenties met een creatieve uitvoering om je van je concurrentie te onderscheiden en nieuwe leads te creëren voor je bedrijf.

Social Media Marketing

Vanaf 1250,- p.m.
Ons meest gekozen pakket voor bedrijven die op zoek zijn naar een extra ‘boost’. Met onze Grow Box ben je niet alleen verzekerd van regelmatige content maar ligt er een extra focus op het genereren van leads en sales. Daarnaast analyseren wij je website op verbeterpunten. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf nog verder kan groeien.

Marketing Maatwerk

Prijs op aanvraag
Is voor jouw bedrijf een aanpak op maat gewenst? Dan is deze Plus Box ideaal voor jou. Met deze maatwerkbox ben je van alle gemakken voorzien.Van regelmatige content tot diepte analyses tot creatieve posts op social media: wij doen er alles aan om jouw bedrijf te laten opvallen en te onderscheiden van de concurrentie.
shutterstock 1283920588

Marketing+ boxen

Resultaten

Wat kun je verwachten van onze boxen? Deze resultaten liggen binnen handbereik!
2,1x meer website bezoekers
2,5x meer leads
4,3x meer naamsbekendheid

Ons portfolio

Wij nemen je graag mee
in onze voltooide projecten

Veel
gestelde vragen

  • Ook voor een kortlopend project kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een flyer of het laten ontwerpen van een nieuwe website of het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. Uiteraard helpen wij je hier graag mee. En als dit project naar tevredenheid is afgerond, dan hopen we natuurlijk dat je ons ook in de toekomst weet te vinden.

  • Wij zijn een full service marketing- en reclamebureau. Daarmee zijn we het vaste adres voor al je marketingwensen. Dat betekent dat we alle diensten in de basis voor je kunnen regelen. Ben je op zoek naar specifieke dienst? Kijk dan even hier naar ons volledige aanbod.

  • Als partner staan wij aan je zijde en verzorgen wij in een vast ritme je marketingactiviteiten. Iedere maand delen wij nieuwe, frisse content en krachtige visuals voor je organisatie. Ook ontvang je iedere maand een analyse met de resultaten van deze acties. Door de samenwerking leren we jouw organisatie en de bijbehorende (marketing)behoeftes goed kennen. Zo worden wij een actief verlengstuk van je organisatie op marketinggebied dat precies weet hoe jouw toon gezet wordt.

  • Snelheid en de juiste timing is een van de belangrijkste aspecten binnen marketing. Daarom proberen we alles zo praktisch en efficiënt mogelijk aan te pakken. Dat wil zeggen dat we na akkoord direct aan de slag gaan en in de meeste gevallen al binnen 2 weken een compleet concept kunnen leveren.